Logopedie Ulft wordt Samen Zorgt!

Per 1 oktober 2019 zal Logopedie Ulft veranderen in Samen Zorgt Ulft. Met Samen Zorgt gaat onze praktijk een nieuwe fase in. Sinds 2018 geven wij in Aalten Samen Zorgt al vorm in een team van logopedisten, fysiotherapeuten en ergotherapeuten. Deze samenwerking is zo goed bevallen dat we dit ook vorm willen gaan geven in Ulft.

Met Samen Zorgt willen we onze kennis delen en onderling samenwerken, zodat we nog beter in staat zijn om u, of uw kind, de optimale zorg te geven. Ook wanneer het complexe, meervoudige hulpvragen betreft. Soms is een klacht complexer en is er meer dan één discipline betrokken. Dan kan er naast logopedie ook fysiotherapie en/of ergotherapie ingezet worden.

Ook voor enkelvoudige logopedie, fysiotherapie of ergotherapie kunt u (nog steeds ) bij ons terecht.

samenzorgt.nl