Fysiotherapie in Gendringen nodig? Samen Zorgt in het nabijgelegen Ulft heeft een enthousiast team van fysiotherapeuten die graag met u willen werken aan een optimaal herstel. Want als lopen, staan, springen en bukken niet meer vanzelfsprekend zijn, wilt u zo snel mogelijk weer geholpen worden, nietwaar? Wij bieden kwalitatieve en persoonlijk gerichte fysiotherapie voor jong en oud. Daarnaast werken wij met effectieve behandelmethodes die gericht zijn op klachten aan uw steun- en bewegingsapparaat. U kunt hierbij denken aan pijnlijke spieren, banden, gewrichten en/of zenuwen. Onze ervaren en deskundige fysiotherapeuten behandelen niet alleen uw klachten, maar besteden ook aandacht aan de onderliggende oorzaak van de klachten. Dit is essentieel om terugkerende klachten te voorkomen. Preventie en voorlichting zijn om die reden belangrijke onderdelen van de therapie. De fysiotherapeuten van Samen Zorgt adviseren, behandelen en begeleiden u in uw herstelproces. Voor Fysiotherapie in Gendringen kunt u dus in onze praktijk in Ulft terecht.

Fysiotherapie in Gendringen bij Samen Zorgt

Als u dus u zoekt bent naar een fysiotherapiepraktijk in de regio Gendringen, bent u bij Samen Zorgt in Ulft aan het juiste adres. We zijn in de DRU gevestigd en hebben in onze praktijkruimte volop persoonlijke aandacht voor uw klachten. Onze therapeut kijkt naar de aard, het ontstaan en het beloop van uw klachten. In samenspraak met u wordt er een behandeldoel en een behandelplan voor de fysiotherapie opgesteld. Deze behandeling wordt steevast bekeken en bijgesteld waar nodig. In de meeste gevallen geven wij u oefeningen om te herstellen van blessures, maar ook therapieoefeningen om te voorkomen dat de klachten na het herstel terugkeren. De therapiebehandeling is zo opgesteld, dat de oefeningen ook thuis en eventueel in uw sportschool zijn uit te voeren. Zo nodig zal de fysiotherapeut contact hebben met uw huisarts of u doorverwijzen naar een ander discipline. Wij hopen u te mogen verwelkomen in onze praktijk in Ulft om samen met u te werken aan uw herstel. U staat immers centraal!

Uw voordelen bij Samen Zorgt

Samen Zorgt is een multidisciplinaire praktijk voor revalidatie in Ulft (in de buurt van Gendringen). Wij richten ons op kinderen, volwassenen en ouderen met complexe hulpvragen. Dit zijn uw voordelen:

  • Een vast team van experts
  • Een behandeling op maat
  • De juiste zorg, hulp en aandacht
  • Samenwerking met andere (para)medici
  • Wij komen bij u aan huis

Fysiotherapie in Gendringen bij de specialist

Bent u op zoek naar een fysiotherapiepraktijk in Gendringen? Dan bent u bij Samen Zorgt in Ulft aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd in de DRU en hebben meerdere specialisten op het gebied van fysiotherapie in dienst. U kunt bij ons terecht voor de behandeling van klachten, maar ook om klachten te voorkomen of om te revalideren. Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Maak een afspraak

samenzorgt.nl