Fysiotherapie in Ulft nodig? Dan bent u bij Samen Zorgt, met een vestiging in de DRU in Ulft, aan het juiste adres. Onze ervaren fysiotherapeuten helpen u graag verder bij uw stap vooruit.
Zowel jongeren, volwassen en senioren zijn bij ons aan het juiste adres. Wij staan voor kwalitatieve en persoonlijk gerichte fysiotherapie voor jong en oud en werken daarbij met effectieve behandelmethodes. Onze paramedische behandelmethodes zijn gericht is op klachten aan het steun- en bewegingsapparaat. Enkele klachten zijn onder andere aan pijnlijke spieren, banden, gewrichten en/of zenuwen. Onze ervaren fysiotherapeuten behandelen niet alleen uw klachten, maar kijken ook naar de onderliggende oorzaak van de klachten. Waarom we dit doen? Nou, om terugkerende klachten te voorkomen. Preventie en voorlichting zijn immers essentiële onderdelen van de therapie. Onze fysiotherapeut adviseert, behandelt en begeleidt u in uw herstelproces. Voor Fysiotherapie in Ulft kunt u dus bij ons terecht.

Fysiotherapie in Ulft volgen bij de specialist

Heeft u dus last van lichamelijke klachten en zoekt u een praktijk voor fysiotherapie in Ulft? Dan zit u bij Samen Zorgt helemaal goed. In onze praktijk bij de DRU ervaart u namelijk een persoonlijke aandacht voor uw klachten. De therapeuten van Samen Zorgt zijn direct toegankelijk omdat er geen verwijzing van een arts meer nodig is. Als u een afspraak heeft gemaakt, is het zaak om een goed beeld van uw hulpvraag te krijgen. Onze therapeut kijkt naar de aard, het ontstaan en het beloop van uw klachten. In samenspraak worden behandeldoelen en een behandelplan voor de fysiotherapie opgesteld. Deze wordt met enige regelmaat geëvalueerd en waar nodig bijgesteld. In de meeste gevallen krijgt u oefeningen om te herstellen en te voorkomen dat de klachten terugkeren. De aangedragen oefeningen doet u zelf thuis of eventueel in een sportschool. Als het nodig is, zal de fysiotherapeut contact opnemen met uw huisarts of u doorverwijzen naar een andere discipline. Wij ontvangen u graag in onze praktijk in Ulft om samen met u te werken aan uw herstel.

Uw voordelen bij Samen Zorgt

Samen Zorgt is een multidisciplinaire praktijk voor revalidatie in Ulft. Wij richten ons op kinderen, volwassenen en ouderen met complexe hulpvragen. Dit is waarom u kiest voor onze praktijk:

  • Een vast team van deskundigen
  • Een behandeling op maat
  • De juiste zorg, hulp en aandacht
  • Samenwerking met andere (para)medici
  • Wij komen bij u aan huis

Fysiotherapie in Ulft volgen bij Samen Zorgt

Zoekt u een fysiotherapeut in Ulft? In dat geval bent u bij Samen Zorgt aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd in de DRU in Ulft en hebben diverse specialisten op het gebied van fysiotherapie in dienst. Bij ons kunt u terecht voor de behandeling van klachten, maar ook om klachten te voorkomen of om te revalideren. Wilt u meer informatie ontvangen van wat wij voor u kunnen doen? Neemt u dan contact met ons op voor de opties.

Maak een afspraak

samenzorgt.nl