Fysiotherapie Ulft nodig? Lopen, staan, springen en bukken zijn vaak vanzelfsprekende bewegingen. Dat dit niet altijd zo vanzelfsprekend is, beseft u pas als u ergens last van krijgt. De fysiotherapeut van Samen Zorgt weet hier alles van af en helpt u verder. Zowel jongeren, volwassen en senioren zijn bij ons aan het juiste adres. Wij staan voor kwalitatieve en persoonlijk gerichte fysiotherapie voor jong en oud en werken daarbij met effectieve behandelmethodes. Onze paramedische behandelmethodes zijn gericht is op klachten aan het steun- en bewegingsapparaat. Denkt u hierbij onder andere aan pijnlijke spieren, banden, gewrichten en/of zenuwen. Onze fysiotherapeuten behandelen niet alleen uw klachten, maar hebben ook oog voor de onderliggende oorzaak van de klachten. Dit doen we om terugkerende klachten te voorkomen. Preventie en voorlichting zijn dus belangrijke onderdelen van de therapie. De fysiotherapeut van Samen Zorgt adviseert, behandelt en begeleidt u in uw herstelproces. Voor Fysiotherapie in Ulft kunt u dus bij ons terecht.

Fysiotherapie in Ulft bij Samen Zorgt

Heeft u last van lichamelijke klachten en bent u op zoek naar een praktijk voor fysiotherapie in Ulft? Dan helpen wij u bij Samen Zorgt graag verder. In onze praktijk bij de DRU ervaart u een persoonlijke aandacht voor uw klachten. Onze therapeuten zijn direct toegankelijk aangezien er geen verwijzing van een arts meer nodig is. Als u een afspraak heeft gemaakt, is het zaak om een goed beeld van uw hulpvraag te krijgen. Onze therapeut kijkt naar de aard, het ontstaan en het beloop van uw klachten. In overleg met u worden behandeldoelen en een behandelplan voor de fysiotherapie opgesteld. Deze wordt regelmatig geëvalueerd en zo nodig bijgesteld. Vaak krijgt u oefeningen om te herstellen en om na het herstel te voorkomen dat de klachten terugkeren. Deze oefeningen doet u zelf thuis of eventueel in een sportschool. Zo nodig zal de fysiotherapeut contact hebben met uw huisarts of u doorverwijzen naar een andere discipline. Wij hopen u te mogen verwelkomen in onze praktijk in Ulft om samen met u te werken aan uw herstel.

Uw voordelen bij Samen Zorgt

Samen Zorgt is een multidisciplinaire praktijk voor revalidatie in Ulft. Wij richten ons op kinderen, volwassenen en ouderen met complexe hulpvragen. Dit zijn uw voordelen:

  • Een vast team van deskundigen
  • Een behandeling op maat
  • De juiste zorg, hulp en aandacht
  • Samenwerking met andere (para)medici
  • Wij komen bij u aan huis

Fysiotherapie in Ulft bij de specialist

Zoekt u een fysiotherapeut in Ulft? In dat geval bent u bij Samen Zorgt aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd in de DRU in Ulft en hebben diverse specialisten op het gebied van fysiotherapie in dienst. Bij ons kunt u terecht voor de behandeling van klachten, maar ook om klachten te voorkomen of om te revalideren. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Maak een afspraak

samenzorgt.nl