Mijn naam is Inge Lenselink. In 2014 heb ik de opleiding tot algemeen fysiotherapeut afgerond. Sindsdien heb ik de nodige werkervaring opgedaan in de eerste lijn en dit is mij dan ook erg goed bevallen. Ik heb een Dry Needling cursus gevolgd om ‘triggerpoints’ (spierknopen) beter te kunnen behandelen en pas dit veel toe bij bijv. klachten aan de armen, benen of nek.

Inmiddels heb ik gemerkt dat met name het werken met ouderen mijn voorkeur heeft. Er is vaak sprake van complexe gezondheidsproblemen en ik zie het als een uitdaging om mensen zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen laten functioneren. In de toekomst wil ik mij hier verder in gaan specialiseren.

Ik ben aangesloten bij het Claudicatio Netwerk en behandel dan ook mensen met etalagebenen. Belangrijk hierbij is om niet alleen de klacht te behandelen, maar ook te kijken naar de leefstijl. Op die manier zijn vaak goede resultaten te behalen. Ik vind het belangrijk om een goede vertrouwensband op te bouwen met de patiënt en van hieruit samen verder te werken.

Aandachtsgebieden en specialisaties

  • Dry Needling
  • Claudicatio

Contact

Ik ben bereikbaar via i.lenselink@samenzorgt.nl.

Mijn werkdagen zijn maandag en woensdag.

BIG-register: 59918083704

samenzorgt.nl