Ik ben Irene Schmalz-Zwiers en sinds 2004 werkzaam als ergotherapeut. Sinds april ben ik gestart bij Samen Zorgt. Dit ga ik doen naast mijn baan in het SKB in Winterswijk, waar ik inmiddels 16 jaar als ergotherapeut werkzaam ben. Ervaring heb ik met klinische, poliklinische en eerstelijns werkzaamheden op het gebied van neurologie, oncologie, chronische pijn, sensorische integratie bij volwassenen en kinderen, kinder(neuro)revalidatie en ontspannings- en stresspreventie bij kinderen en tieners. Hiernaast heb ik 2021 de opleiding tot holistisch kind en jeugdcoach afgerond.

Bij Samen Zorgt ga ik mij volop richten op de ergotherapeutische behandeling van kinderen en tieners. Hierbij kan het gaan om hulpvragen t.a.v. zelfredzaamheid, mobiliteit, schoolse vaardigheden of vrijetijdsbesteding. Maar ook om vragen rondom houdings- of ontwikkelingsproblematiek, overprikkelings- of vermoeidheidsklachten.

Naast samenwerking met collega’s in de regio, is door de multidisciplinaire praktijk een intensieve en laagdrempelige samenwerking met de fysiotherapeuten en logopedisten in de praktijk mogelijk.

Specialisaties

  • Kinderergotherapie
  • Houdings- en ontwikkelingsproblematiek
  • Overprikkeling en vermoeidheid
  • Neurologie
  • Oncologie

Mijn werkdag is dinsdag en ik ben bereikbaar op i.zwiers@samenzorgt.nl

samenzorgt.nl