Ik ben Kim wolters.  Na het afronden van mijn studie in 2004 heb ik 10 jaar ervaring opgedaan als algemeen fysiotherapeut. Sinds 2014 ben ik gespecialiseerd in oedeemtherapie. Daarnaast kan ik ook uw elastische kousen aanmeten. Oedeemtherapie start meestal met manuele lymfedrainage waardoor het vocht handmatig wordt gemasseerd naar plaatsen waar het beter afgevoerd kan worden en het lymfesysteem wordt geactiveerd. Om het resultaat te waarborgen wordt er ook getaped of gezwachteld. Een elastische kous kan de zwachtel vervangen als het oedeem constant is.

Sinds 2017 ben ik aangesloten bij MS Zorg Nederland. Dit is een netwerk dat zich als doel stelt om een zo optimale mogelijke zorg te realiseren voor mensen met Multiple Sclerose (MS). Fysiotherapie is een veelzijdig beroep, iedere patiënt is anders. Persoonlijk contact en vertrouwen vind ik erg belangrijk, daarom bied ik graag een luisterend oor zodat we echt een persoonlijk doel kunnen stellen. Heeft geeft mij veel voldoening als we door een goede behandeling en begeleiding uw behandeldoel bereiken.

In 2018 ben ik begonnen met de master opleiding Oncologie Fysiotherapie. Met deze opleiding specialiseer ik me als fysiotherapeute in de behandeling bij kanker. Ik hoop dan ook dat ik met deze opleiding, naast mijn werk als oedeemtherapeute, de oncologiepatiënten nog beter kan begeleiden. Heeft u vragen? Bel of mail mij gerust!

samenzorgt.nl