Ergotherapie Aalten nodig? Bij Samen Zorgt kunt u terecht voor een ergotherapiebehandeling op maat. Onze ergotherapeut kijkt samen met u naar al uw dagelijkse handelingen. Dit doet hij of zij vanaf het moment dat u opstaat tot en met dat u weer in bed ligt. Welke activiteiten lukken niet meer zoals voorheen, wat is daarvan de oorzaak en wat zijn mogelijke oplossingen? Soms lukken de activiteiten nog wel maar ontbreekt het u aan de energie. Misschien zit er veel verschil in wat wel of niet lukt per dag. De ergotherapeut kijkt samen met u hoe u uw dag en week in deelt, wat u belangrijk vindt om te doen, en wat nodig is om bepaalde activiteiten weer te kunnen uitvoeren. Deze therapie richt zich op het veilig en zelfstandig kunnen uitvoeren van de dagelijkse bezigheden; nu en in de toekomst. Wij zijn er voor iedereen en bieden onze ergotherapie aan voor zowel jongeren, volwassenen als ouderen. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en zijn uw partner voor ergotherapie in Aalten.

Ergotherapie in Aalten bij Samen Zorgt

Ergotherapie bij Samen Zorgt is gericht op het mogelijk maken van handelingen, zodat u kunt meedoen in het dagelijkse en maatschappelijke leven. Als u bij onze ergotherapeut komt, inventariseert de ergotherapeut de problemen die u ervaart in uw dagelijks handelen. Deze problemen kunnen te maken hebben met bijvoorbeeld het wassen en aankleden, het uitvoeren van werk, het verdelen van uw energie of het zelfstandige vervoer. Daarbij kijkt de ergotherapeut samen met u wat voor u belangrijk is in uw leven, wat u weer zelfstandig wilt kunnen en waar u eventueel hulp bij wilt. Samen stellen we haalbare doelen op en bekijken wat nodig is om deze doelen te behalen. Bij de ergotherapie gaat u vervolgens praktisch aan de slag in het uitvoeren van de activiteiten die u moeite kosten. De ergotherapeut kijkt hierbij hoe u het aanpakt en of er eventueel andere manieren zijn om het gemakkelijker voor u te maken. Wij hopen u te mogen verwelkomen in onze praktijk in Aalten om samen met u te werken aan uw herstel.

Uw voordelen bij Samen Zorgt

Samen Zorgt is een multidisciplinaire praktijk voor revalidatie in Aalten. Wij richten ons op kinderen, volwassenen en ouderen met complexe hulpvragen. Dit zijn uw voordelen:

  • Een vast team van deskundigen
  • Een behandeling op maat
  • De juiste zorg, hulp en aandacht
  • Samenwerking met andere (para)medici
  • Wij komen ook aan huis

Ergotherapie in Aalten bij de specialist

Als u dus op zoek bent naar een ergotherapeut in Aalten, zit u bij Samen Zorgt in Aalten goed. Wij zijn gevestigd in SBO nieuwHessen in Aalten en hebben diverse specialisten in dienst. Bij ons kunt u terecht voor behandeling om weer optimaal te functioneren in het dagelijkse leven. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op of maak direct een afspraak.

Maak een afspraak

samenzorgt.nl