Oncologie fysiotherapie is bij Samen Zorgt in goede handen. Als u behandeld wordt of behandeld bent geweest voor kanker, raden wij ten zeerste fysiotherapie voor oncologie aan. De fysiotherapeut oncologie is een gespecialiseerde fysiotherapeut. Hij of zij houdt zich bezig met het behandelen, coachen en begeleiden van patiënten tijdens- of na de behandeling van kanker.

Trainingsprogramma

Uit recent onderzoek is gebleken dat het heel effectief is om tijdens en na de behandeling tegen kanker een speciaal daarvoor ontwikkeld trainingsprogramma te volgen. Daarnaast vinden veel mensen vinden het prettig om zelf aan de slag te kunnen met het herstel en de mogelijkheid te hebben lotgenoten te ontmoeten. Samen Zorgt begrijpt dit en biedt deze fysiotherapie aan.

Neem contact op

De oncologietherapeut van Samen Zorgt helpt u dus tijdens de behandeling tegen kanker , maar ook na afloop van de medische behandeling. Samen zorgen we ervoor dat uw fitheid en spierkracht constant blijven en/of verbeteren en dat onder meer de klachten, zoals misselijkheid of pijn te bestrijden. Meer weten? Neem dan contact met ons op voor een behandeling in Aalten en/of Ulft.

Maak een afspraak

samenzorgt.nl