Ergotherapie Achterhoek nodig? Samen Zorgt, met vestigingen in Aalten en Ulft, staat voor u klaar wanneer bepaalde handelingen niet meer lukken als voorheen. Het is natuurlijk erg vervelend wanneer u niet meer dat kunt doen wat u eerder wel kon. Denk hierbij aan wassen, aankleden, het uitvoeren van uw werk of zelfstandig vervoer. Ook wanneer u een verminderd energielevel heeft of moeite heeft met het verdelen van uw energie, kan dit het uitvoeren van uw dagelijkse activiteiten sterk beïnvloeden. In al deze genoemde gevallen kunnen wij zeer aanraden om een ergotherapeut te bezoeken. Met ergotherapie in de Achterhoek bij Samen Zorgt staan wij voor u klaar om er samen voor te zorgen dat dagelijkse activiteiten een minder groot obstakel in uw leven zullen vormen!

Ergotherapie in de Achterhoek bij Samen Zorgt

Voor ergotherapie in de Achterhoek zit u goed bij Samen Zorgt. Door onze persoonlijke manier van behandeling en korte lijnen met andere zorgaanbieders zoals fysiotherapeuten, kunnen wij u van de beste zorg voorzien die uw zelfredzaamheid ten goede zal komen.

Maar wat is ergotherapie? Dat is een vraag die ons vaak gesteld wordt. Een ergotherapeut zorgt er in korte taal voor dat handelingen die u lastig uitvoert, door middel van behandelingen weer gemakkelijker uitgevoerd kunnen worden. Hierbij ligt de nadruk vooral op de (typische) dagelijkse activiteiten. Waar een fysiotherapeut vooral de focus heeft liggen op het functioneren van botten, gewrichten en spieren, ligt bij ergotherapie vooral de nadruk op de specifieke handelingen. Wanneer u last heeft van uw voet, zult u doorverwezen worden naar een fysiotherapeut. Heeft u specifiek moeite met uw persoonlijke verzorging of activiteiten op de werkvloer, dan kunt u terecht bij de ergotherapie specialist in de Achterhoek.

Uw voordelen bij Samen Zorgt

Samen Zorgt biedt ergotherapie in de Achterhoek voor jong en oud. Wij nemen uw klachten serieus en door onze persoonlijke aanpak zullen wij u de hulp bieden die u nodig heeft om uw dagelijkse handelingen weer zonder zorgen uit te voeren! Bij Samen Zorgt bieden wij u de volgende zekerheden:

  • Precies de zorg die u nodig heeft
  • Een sterk team van echte deskundigen
  • Volledige zorg door samenwerkingen met andere medici
  • Persoonlijke ergotherapie in de Achterhoek

Ergotherapie in de Achterhoek bij de specialist

Bij Samen Zorgt, uw ergotherapie specialist in de Achterhoek, zullen we op basis van een uitgebreid kennismakingsgesprek analyseren waar voor u de pijnpunten liggen. Hierbij kijken we niet alleen naar dat wat niet lukt, maar naar alle handelingen die u op een dag uitvoert. We analyseren uw weekindeling, waar voor u prioriteiten liggen en vinden samen een oplossing om weer gezond uw dag door te komen! We kijken verder dan naar de klacht alleen. Zo kijken we ook naar hoe uw huis of werkplek is ingedeeld, en hoe uw omgeving invloed kan hebben op uw klachten.
Heeft u behoefte aan ergotherapie in de Achterhoek, dan kunt u gerust bij ons terecht! Onze ergotherapeuten staan graag voor u klaar om ervoor te zorgen dat u uw dagelijkse handelingen weer zonder problemen uit kunt voeren!

Maak een afspraak

samenzorgt.nl