Bent u op zoek naar ergotherapie in Gelderland? Samen Zorgt, met vestigingen in Aalten en Ulft, staat voor u klaar wanneer bepaalde handelingen – door lichamelijke of psychische klachten – niet meer gaan als voorheen. Het is uiteraard erg vervelend wanneer u niet meer dat kunt doen wat u eerder wel kon. Denkt u hierbij aan wassen, aankleden, het uitvoeren van uw werk of zelfstandig vervoer. Ook in het geval u een verminderd energielevel heeft of moeite heeft met het verdelen van uw energie, kan het dit het uitvoeren van uw dagelijkse activiteiten sterk beïnvloeden. In al deze genoemde gevallen adviseren wij u om een ergotherapeut in Gelderland te bezoeken.
De ergotherapeut van Samen Zorgt staat voor u klaar om er samen voor te zorgen dat dagelijkse activiteiten een minder groot obstakel in uw leven zullen vormen! Wij kijken naar de oorzaken én bieden mogelijke oplossingen.

Ergotherapie Gelderland bij Samen Zorgt

Bij Samen Zorgt bent u aan het juiste adres wanneer u ergotherapie in Gelderland nodig heeft. Door onze persoonlijke manier van behandelen en korte lijnen met andere zorgaanbieders, zoals fysiotherapeuten, kunnen wij u van de beste, persoonlijke zorg voorzien die uw zelfredzaamheid ten goede zal komen.
Maar wat is ergotherapie nu eigenlijk? De ergotherapeut van Samen Zorgt zorgt er kortweg voor dat handelingen die u lastig uitvoert, door middel van behandelingen weer gemakkelijker uitgevoerd kunnen worden. Hierbij ligt de nadruk vooral op de (typische) dagelijkse activiteiten. Waar een fysiotherapeut vooral de focus heeft liggen op het functioneren van botten, gewrichten en spieren, ligt bij de ergotherapeut vooral de nadruk op de specifieke handelingen. Heeft u bijvoorbeeld moeite met uw persoonlijke verzorging of activiteiten op de werkvloer? Dan kunt u terecht bij de ergotherapiespecialist in Gelderland. Ook bij psychische klachten die u beperken in het dagelijks leven, kunnen onze ergotherapeuten u helpen.

Uw voordelen bij Samen Zorgt

Samen Zorgt biedt ergotherapie in Gelderland voor jong en oud. Wij nemen uw klachten serieus en door onze persoonlijke aanpak zullen wij u de hulp bieden die u nodig heeft om uw dagelijkse handelingen weer zonder zorgen uit te voeren! Bij Samen Zorgt bieden wij u de volgende zekerheden:

  • Precies de zorg die u nodig heeft
  • Een sterk team van echte deskundigen
  • Volledige zorg door samenwerkingen met andere medici
  • Persoonlijke ergotherapie in Gelderland

Ergotherapie Gelderland bij de specialist

Samen Zorgt is dus uw ergotherapiespecialist in Gelderland. Wij zullen, op basis van een uitgebreid kennismakingsgesprek, analyseren waar voor u de pijnpunten liggen. Hierbij kijken we niet alleen naar dat wat niet lukt, maar naar álle handelingen die u op een dag uitvoert. We analyseren uw weekindeling, waar voor u prioriteiten liggen en vinden samen een oplossing om weer gezond uw dag door te komen!
Heeft u behoefte aan ergotherapie in deze regio? Dan kunt u gerust bij onze praktijken in Aalten en Ulft terecht! Onze ergotherapeuten staan graag voor u klaar om ervoor te zorgen dat u uw dagelijkse handelingen weer zonder problemen kunt uitvoeren!

Maak een afspraak

samenzorgt.nl