Ergotherapie in Gendringen aan het zoeken? Dan bent u bij Samen Zorgt in het aangrenzende Ulft aan het juiste adres. Onze vakmensen helpen u of uw naasten, door middel van ergotherapie, weer zelfstandiger te worden bij de dagelijkse bezigheden. De ergotherapeuten adviseren en trainen bij moeilijkheden met het uitvoeren van activiteiten als koken, aankleden en wassen. Maar ergotherapie richt zich tevens op school, werk, mobiliteit en sport.

De ergotherapeut bij Samen Zorgt

Onze ergotherapeut kijkt samen en in overleg met u naar hoe u uw dag en week indeelt, wat u belangrijk vindt om te doen en wat nodig is om bepaalde activiteiten weer uit te kunnen voeren. Op basis van die informatie wordt de invulling van de therapie bepaald. De oefentherapie die wij aanbieden, richt zich op het veilig en zelfstandig kunnen uitvoeren van uw dagelijkse bezigheden; zowel voor nu als in de toekomst. Wij zijn er voor iedereen en bieden onze ergotherapie aan voor zowel jongeren, volwassenen als ouderen. Onze ergotherapeuten in Ulft hebben alle kennis en kunde in huis en zijn uw partner voor ergotherapie in Gendringen.

Vooruitgang door ergotherapie

Bij Samen Zorgt in Ulft bent u aan het juiste adres voor een ergotherapiebehandeling op maat. Deze paramedische zorg stelt mensen in de omgeving van Gendringen in staat om opnieuw hun dagelijkse activiteiten uit te voeren als dat niet of moeilijker lukt door lichamelijke of psychische problemen. Denkt u hierbij aan handelingen als het eten en drinken, maar ook aan handelingen die te maken hebben met revalidatie na bijvoorbeeld een ongeluk.

Ergotherapie in Gendringen bij Samen Zorgt

Als u met uw klachten bij ons komt, inventariseert de ergotherapeut de problemen die u ervaart in uw dagelijks handelen. Dit doet hij of zij vanaf het moment dat u opstaat tot en met dat u weer in bed ligt. Welke activiteiten lukken niet meer zoals voorheen, wat is daarvan de oorzaak en wat zijn mogelijke oplossingen? Samen stellen we haalbare doelen op en bekijken wat nodig is om dit te behalen. Bij de ergotherapie gaat u vervolgens praktisch aan de slag in het uitvoeren van de activiteiten die u moeite kosten. Onze ergotherapeut kijkt hierbij hoe u dit aanpakt en of er eventueel andere manieren zijn om het eenvoudiger voor u te maken. Wij hopen u te mogen ontvangen in onze praktijk bij de DRU op het industriepark in Ulft om samen te werken aan verbetering.

Uw voordelen bij Samen Zorgt

Samen Zorgt is een multidisciplinaire praktijk voor revalidatie in Ulft (nabij Gendringen). Wij richten ons op kinderen, volwassenen en ouderen met complexe hulpvragen. Dit zijn uw voordelen:

  • Een vast team van experts
  • Een behandeling op maat
  • De juiste zorg, hulp en aandacht
  • Samenwerking met andere (para)medici
  • Wij komen ook aan huis

Ergotherapie in Gendringen bij de specialist

U bent dus op zoek naar een fysiotherapiepraktijk in Gendringen? Dan bent u bij Samen Zorgt aan het juiste adres. Wij hebben onze praktijk op het DRU Industriepark in het naastgelegen Ulft en hebben diverse specialisten op het gebied van ergotherapie tot uw beschikking staan. Onze mensen zorgen dat u weer optimaal kunt functioneren in het dagelijks leven. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of plan direct een afspraak in.

Maak een afspraak

samenzorgt.nl