Ergotherapie Ulft aan het zoeken? Bij Samen Zorgt bent u aan het juiste adres voor een ergotherapiebehandeling op maat. Deze paramedische zorg stelt mensen in staat om opnieuw hun dagelijkse activiteiten uit te voeren als dat niet of moeilijker lukt door lichamelijke of psychische problemen. Denkt u hierbij aan handelingen als het eten en drinken, maar ook aan handelingen die te maken hebben met revalidatie na bijvoorbeeld een ongeluk. Onze ergotherapeut kijkt samen en in overleg met u hoe u uw dag en week in deelt, wat u belangrijk vindt om te doen, en wat nodig is om bepaalde activiteiten weer te kunnen uitvoeren. Aan de hand daarvan wordt de therapie samengesteld. De oefentherapie richt zich op het veilig en zelfstandig kunnen uitvoeren van de dagelijkse bezigheden; zowel voor nu als in de toekomst. Wij zijn er voor iedereen en bieden onze ergotherapie aan voor zowel jongeren, volwassenen als ouderen. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en zijn uw partner voor ergotherapie in Ulft.

Ergotherapie in Ulft bij Samen Zorgt

Onze ergotherapie is gericht op het mogelijk maken van handelingen, zodat u kunt meedoen in het dagelijkse en maatschappelijke leven. Als u bij ons komt, inventariseert de ergotherapeut de problemen die u ervaart in uw dagelijks handelen. Dit doet hij of zij vanaf het moment dat u opstaat tot en met dat u weer in bed ligt. Welke activiteiten lukken niet meer zoals voorheen, wat is daarvan de oorzaak en wat zijn mogelijke oplossingen? Soms lukken de activiteiten nog wel maar ontbreekt het u aan de energie. Misschien zit er veel verschil in wat wel of niet lukt per dag. Samen stellen we haalbare doelen op en bekijken wat nodig is om deze doelen te behalen. Bij de ergotherapie gaat u vervolgens praktisch aan de slag in het uitvoeren van de activiteiten die u moeite kosten. De ergotherapeut kijkt hierbij hoe u het aanpakt en of er eventueel andere manieren zijn om het gemakkelijker voor u te maken. Wij hopen u te mogen verwelkomen in onze praktijk bij de DRU in Ulft om samen met u te werken aan het verbeteren van uw handelingen.

Uw voordelen bij Samen Zorgt

Samen Zorgt is een multidisciplinaire praktijk voor revalidatie in Ulft. Wij richten ons op kinderen, volwassenen en ouderen met complexe hulpvragen. Dit zijn uw voordelen:

  • Een vast team van deskundigen
  • Een behandeling op maat
  • De juiste zorg, hulp en aandacht
  • Samenwerking met andere (para)medici
  • Wij komen ook aan huis

Ergotherapie in Ulft bij de specialist

U bent dus op zoek naar een fysiotherapeut in Ulft? In dat geval bent u bij Samen Zorgt aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd in de DRU in Ulft en hebben diverse specialisten op het gebied van ergotherapie in dienst. Wij zorgen dat u weer optimaal kunt functioneren in het dagelijks leven. Bent u benieuwd naar wat voor u kunnen betekenen? In dat geval kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen of direct een afspraak inplannen.

Maak een afspraak

samenzorgt.nl