Fysio Aalten aan het zoeken? Samen Zorgt staat voor kwalitatieve en persoonlijk gerichte fysiotherapie en werken daarbij met effectieve behandelmethodes. Onze fysiotherapeut schakelt u in als lopen, fietsen, staan en bukken minder gaan en u klachten krijgt. Dat is heel vervelend. Onze fysiotherapeuten behandelen niet alleen uw klachten, maar richten hun aandachtsgebied ook op de onderliggende oorzaken. Dit doen we om (terugkerende) klachten te voorkomen. Preventie en voorlichting zijn dus belangrijke onderdelen van de therapie. Onze fysiotherapeut adviseert, behandelt en begeleidt u in uw herstelproces. En onze fysiotherapeuten zijn direct toegankelijk. Er is namelijk geen verwijzing van een arts meer nodig. Wij hebben in Aalten een kleine praktijk. Hier krijgt u een persoonlijke aanpak voor uw klachten. Fysio Aalten nodig? Maakt u direct en vrijblijvend een afspraak met onze specialisten indien in geïnteresseerd bent in fysiotherapie in deze regio.

Fysio in Aalten bij Samen Zorgt

U heeft dus hinder van lichamelijke pijnklachten en zoekt u daarvoor een praktijk voor fysiotherapie in Aalten. In dat geval helpen wij u bij Samen Zorgt verder. Om een goed beeld van uw hulpvraag te krijgen, zal de fysio in een vraaggesprek de aard, het ontstaan en het beloop van uw klachten achterhalen. Ook zal er aandacht zijn voor de situatie waarin uw klachten optreden of verergeren. Zodra de fysiotherapeut uit dit gesprek een goed beeld heeft van uw wensen en ervaren klachten, zal hij door middel van een lichamelijk onderzoek achterhalen welk lichaamsdeel of onderliggend mechanisme uw klachten veroorzaken. In overleg met u worden behandeldoelen en een behandelplan opgesteld. Deze wordt regelmatig geëvalueerd en zo nodig bijgesteld. Als het nodig is, zal onze fysio contact hebben met uw huisarts of u doorverwijzen naar een andere discipline. Wij hopen u te mogen verwelkomen in onze praktijk in Aalten om samen met u te werken aan uw herstel. Dit doen wij voor jong en oud.

Uw voordelen bij Samen Zorgt

Samen Zorgt is een multidisciplinaire praktijk voor revalidatie in Aalten. Fysiotherapie speelt hierin een belangrijke rol. Wij richten ons op kinderen, volwassenen en ouderen met complexe hulpvragen. Dit zijn uw voordelen:

  • Een vast team van deskundigen
  • Een behandeling op maat
  • De juiste zorg, hulp en aandacht
  • Samenwerking met andere (para)medici
  • Wij komen ook bij u aan huis

Fysiotherapie in Aalten bij de specialist

Indien u een fysio in Aalten zoekt, zit u bij Samen Zorgt in Aalten goed. Wij zijn gevestigd in Gezondheidscentrum “de Nassau” en op SBO nieuwHessen in Aalten en hebben diverse specialisten in dienst. Bij ons kunt u terecht voor de behandeling van klachten, maar ook om klachten te voorkomen, of te revalideren na een operatie. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen of direct een afspraak maken? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Maak een afspraak

samenzorgt.nl