Fysio Ulft aan het zoeken? Dan bent u bij Samen Zorgt, gevestigd in de DRU in Ulft, aan het juiste adres. Waarom fysiotherapie? Lopen, staan, springen en bukken zijn vaak vanzelfsprekende bewegingen. Dat dit niet altijd zo vanzelfsprekend is, beseft u pas als u ergens last van krijgt. Onze fysiotherapeut weet hier alles van af en helpt u verder. Zowel jongeren, volwassen en senioren kunnen bij ons terecht. Onze praktijk staat voor kwalitatieve en persoonlijk gerichte fysiotherapie voor jong en oud. We werken daarbij met effectieve behandelmethodes. Onze paramedische behandelmethodes zijn gericht is op klachten aan het steun- en bewegingsapparaat. U kunt hierbij onder meer denken aan pijnlijke spieren, banden, gewrichten en/of zenuwen. Onze fysio’s behandelen niet alleen uw klachten, maar hebben ook een scherp oog voor de onderliggende oorzaak van de klachten. Waarom we dit doen? Omdat we terugkerende klachten proberen te voorkomen. Preventie en voorlichting zijn dus belangrijke onderdelen van de therapie. De fysiotherapeut van Samen Zorgt adviseert, behandelt en begeleidt u in uw herstelproces. Voor fysio in Ulft zijn wij uw partner.

Fysio in Ulft bij Samen Zorgt

Lichamelijke klachten zijn vervelend. U bent dus op zoek naar een praktijk voor fysiotherapie in Ulft. Dan helpen wij u bij Samen Zorgt graag verder. In onze praktijk bij de DRU ervaart u een persoonlijke aandacht voor uw klachten. Onze fysio’s zijn direct toegankelijk aangezien er geen verwijzing van een arts meer nodig is. Als u een afspraak bij ons heeft gemaakt, is het zaak om een goed beeld van uw hulpvraag te krijgen. Onze fysiotherapeut kijkt naar de aard, het ontstaan en het beloop van uw klachten. In nauwe samenspraak met u worden behandeldoelen en een behandelplan voor de fysiotherapie opgesteld. Dit plan wordt regelmatig geëvalueerd en zo nodig bijgesteld. In de meeste gevallen krijgt u oefeningen om te herstellen en om na het herstel te voorkomen dat de klachten terugkeren. Deze oefeningen doet u zelf thuis of eventueel in een sportschool. Zo nodig zal de fysiotherapeut contact hebben met uw huisarts of u doorverwijzen naar een andere discipline. Wij ontvangen u graag in onze praktijk in Ulft om samen met u te werken aan uw herstel.

Uw voordelen bij Samen Zorgt

Samen Zorgt is een multidisciplinaire praktijk voor revalidatie in Ulft. Fysiotherapie speelt daarbij een belangrijke rol. Wij richten ons op kinderen, volwassenen en ouderen met complexe hulpvragen. Dit zijn uw voordelen:

  • Een vast team van deskundigen
  • Een behandeling op maat
  • De juiste zorg, hulp en aandacht
  • Samenwerking met andere (para)medici
  • Wij komen bij u aan huis

Fysiotherapie in Ulft bij de specialist

Zoekt u een fysio in Ulft? In dat geval bent u bij Samen Zorgt aan het juiste adres. Wij zitten in de DRU in Ulft en hebben diverse specialisten op het gebied van fysiotherapie in dienst. Bij ons kunt u terecht voor de behandeling van klachten, maar ook om klachten te voorkomen of om te revalideren. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u direct een afspraak bij ons inplannen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Maak een afspraak

samenzorgt.nl