Fysiotherapie Aalten nodig? Dan bent u bij Samen Zorgt aan het juiste adres. Wij staan voor kwalitatieve en persoonlijk gerichte fysiotherapie en werken daarbij met effectieve behandelmethodes. U schakelt onze fysiotherapeut in als lopen, fietsen, staan en bukken, toch vaak vanzelfsprekende bewegingen die u in staat stellen om dagelijks te functioneren, minder gaan en u klachten krijgt. Onze fysiotherapeuten behandelen niet alleen uw klachten, maar hebben ook aandacht voor de onderliggende oorzaken. Dit doen we om terugkerende klachten te voorkomen. Preventie en voorlichting zijn dus belangrijke onderdelen van de therapie. De fysiotherapeut van Samen Zorgt adviseert, behandelt en begeleidt u in uw herstelproces. En onze fysiotherapeuten zijn direct toegankelijk. Er is namelijk geen verwijzing van een arts meer nodig. Wij hebben in Aalten een kleine praktijk. Hier krijgt u een persoonlijke aanpak voor uw klachten. Maakt u een afspraak met onze specialisten indien in geïnteresseerd bent in fysiotherapie in Aalten.

Fysiotherapie in Aalten bij Samen Zorgt

Heeft u dus last van lichamelijke pijnklachten en zoekt u daarvoor een praktijk voor fysiotherapie in Aalten? Dan helpen wij u bij Samen Zorgt graag verder. Om een goed beeld van uw hulpvraag te krijgen zal de fysiotherapeut in een vraaggesprek de aard, het ontstaan en het beloop van uw klachten achterhalen. Ook zal er aandacht zijn voor de situatie waarin uw klachten optreden of verergeren. Zodra de fysiotherapeut uit dit gesprek een goed beeld heeft van uw wensen en ervaren klachten, zal hij door middel van een lichamelijk onderzoek achterhalen welk lichaamsdeel of onderliggend mechanisme uw klachten veroorzaken. In overleg met u worden behandeldoelen en een behandelplan opgesteld. Deze wordt regelmatig geëvalueerd en zo nodig bijgesteld. Zo nodig zal de fysiotherapeut contact hebben met uw huisarts of u doorverwijzen naar een andere discipline. Wij hopen u te mogen verwelkomen in onze praktijk in Aalten om samen met u te werken aan uw herstel. Dit doen wij voor jong en oud.

Uw voordelen bij Samen Zorgt

Samen Zorgt is een multidisciplinaire praktijk voor revalidatie in Aalten. Wij richten ons op kinderen, volwassenen en ouderen met complexe hulpvragen. Dit zijn uw voordelen:

  • Een vast team van deskundigen
  • Een behandeling op maat
  • De juiste zorg, hulp en aandacht
  • Samenwerking met andere (para)medici
  • Wij komen ook bij u aan huis

Fysiotherapie in Aalten bij de specialist

Als u op zoek bent naar een fysiotherapeut in Aalten, zit u bij Samen Zorgt in Aalten goed. Wij zijn gevestigd in Gezondheidscentrum “de Nassau” en op SBO nieuwHessen in Aalten en hebben diverse specialisten in dienst. Bij ons kunt u terecht voor de behandeling van klachten, maar ook om klachten te voorkomen, of te revalideren na een operatie. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Maak een afspraak

samenzorgt.nl