Wanneer u met pijn bij de fysiotherapeut komt, hoopt u natuurlijk op een duidelijke oorzaak en die na behandeling weer zo snel mogelijk overgaat. Sommige pijnen zijn echter chronisch. De pijn duurt dan langer of is zwaarder dan verwacht en een behandeling is niet zo simpel als gehoopt. Chronische pijn kan een enorme invloed hebben op uw leven en gemoedstoestand. Daarom is het voor ons uiterst belangrijk om u een goede behandeling te bieden wanneer u last heeft van chronische pijn.

De oorzaak en gevolgen van chronische pijn

De oorzaak van chronische pijn kan erg verschillen. Soms komt chronische pijn voort uit letsel, een infectie of een operatie, maar het kan ook voorkomen dat er geen oorzaak aan te wijzen is. Ook de manier waarop mensen de pijn ervaren loopt erg uiteen. Toch is het mogelijk, ook zonder het aanwijzen van een oorzaak, om de pijn te verminderen of zelfs te verhelpen. Het kan lastig zijn om positief te blijven wanneer u last heeft van chronische pijn. Mensen zien aan de buitenkant vaak niet wat er aan de hand is, waardoor onbegrip vaak een rol speelt. Bij Samen Zorgt staan we voor u klaar om samen naar een oplossing te zoeken voor uw chronische pijn.

De oplossing

Bij Samen Zorgt denken wij met u mee en proberen we samen met u om weer grip te krijgen op uw klachten. Zo nemen wij de tijd om erachter te komen welke factoren uw klachten verbeteren of juist verergeren, om zo een balans te creëren tussen uw belastingen en belastbaarheid. Waar de oorzaak niet altijd duidelijk is, is er altijd wel een oplossing te vinden die u deels of geheel van uw chronische pijnklachten verlost!

Maak een afspraak

samenzorgt.nl