Logopedie Aalten nodig? U kunt bij Samen Zorgt terecht wanneer u of uw kind problemen heeft op het gebied van stem, spraak, taal, mondgedrag, eten en drinken en adem. We bieden zorg voor mensen van alle leeftijden. Bij kinderen kunnen we bijvoorbeeld hulp bieden wanneer er problemen zijn bij het eten en drinken maar ook bij het verbeteren van de spraaktaalontwikkeling. Bij volwassenen kunnen we onder andere helpen bij het verbeteren van de communicatie (stem, spraak, taal) en het slikken. Met u en uw naasten bespreekt onze logopedist wat uw klachten zijn. Daarbij krijgt u handige tips en adviezen. Het kan soms ook nodig zijn om een behandeling te starten. Dan stelt de logopedist een behandelplan op, afgestemd op uw wensen en mogelijkheden. Samen Zorgt is er dus echt voor iedereen en we helpen u ook graag met onze logopediebehandelingen. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en zijn uw partner voor logopedie in Aalten.

Logopedie in Aalten bij Samen Zorgt

Logopedie heeft dus als doel het verbeteren of vergemakkelijken van communicatie en eten/drinken. Samen Zorgt kan u of uw kind hierbij begeleiden. Wij hopen u te mogen verwelkomen in onze praktijk in Aalten om samen met u te werken aan uw problemen. Tijdens een eerste afspraak zullen we door middel van vragen onderzoeken wat uw hulpvraag is. Na verdere observatie en/of onderzoek zal een diagnose worden geformuleerd. Er zal een behandeldoel en behandelplan opgesteld worden om uw hulpvraag te beantwoorden. Dit plan evalueren we regelmatig en indien nodig wordt dit aangepast. We vinden het belangrijk om ouders en mantelzorgers bij de therapie te betrekken. Waar nodig, zal de logopedist contact opnemen met andere betrokkenen rondom u of uw kind zoals de huisarts, thuiszorg, school. We zijn aangesloten bij het kwaliteitsregister paramedici en lid van kwaliteitskring. Logopedie wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Bij volwassenen gaat het van het eigen risico af.

Uw voordelen bij Samen Zorgt

Samen Zorgt is een multidisciplinaire praktijk voor revalidatie in Aalten. Wij richten ons op kinderen, volwassenen en ouderen met complexe hulpvragen. Dit zijn uw voordelen:

  • Een vast team van deskundigen
  • Een behandeling op maat
  • De juiste zorg, hulp en aandacht
  • Samenwerking met andere (para)medici
  • Wij komen ook aan huis

Logopedie in Aalten bij de specialist

Als u dus op zoek bent naar een logopedist in Aalten, zit u bij Samen Zorgt in Aalten goed. Wij zijn gevestigd in SBO nieuwHessen in Aalten en hebben diverse specialisten in dienst. Wij geven advies en behandeling zodat u en uw kind beter kunnen communiceren en/of geen hinder meer ondervinden bij het eten en drinken. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op of maak direct een afspraak.

Maak een afspraak

samenzorgt.nl