Logopedie Achterhoek nodig? Samen Zorgt in Aalten en Ulft is er voor iedereen in de regio die moeite heeft met communicatie. Taal, stem, spraak, slikken en gehoor zijn belangrijke aspecten in het dagelijks leven. Wanneer u moeite heeft met communiceren, kan dat een enorme invloed hebben op uw sociale en werk gerelateerde leven. Woont u in de Achterhoek en zoekt u een logopedie praktijk waar u terecht kunt? Bij Samen Zorgt staan we graag voor u klaar om u de behandeling te geven die nodig is om uw spraakvaardigheid, stem, gehoor en/of slikvaardigheid te verbeteren.

Logopedie in de Achterhoek bij Samen Zorgt

Logopedie is voor jong en oud. Zo kunt u of uw kind voor logopedie in de Achterhoek terecht voor bijvoorbeeld afwijkende mondgewoonten. Dit zijn gewoonten of handelingen die een negatieve invloed hebben op uw gebit, spreken, horen en/of uw gezondheid. Dit kan zich uiten in bijvoorbeeld slissen of een afwijkende gebitsstand. Bij Samen Zorgt, uw logopedie specialist in de Achterhoek, zorgen wij met oefentherapie voor bijvoorbeeld een juiste tongpositie of lipsluiting.

Maar ook wanneer u problemen heeft met spreken door de ziekte van Parkinson, of uw baby moeite heeft met drinken/borstvoeding, kunt u voor logopedie in de Achterhoek bij Samen Zorgt in Aalten en Ulft terecht.

Uw voordelen bij Samen Zorgt

Wanneer u logopedie in de Achterhoek zoekt, zit u goed bij Samen Zorgt. U kunt bij ons uitgaan van de volgende voordelen:

  • Persoonlijke podotherapie in de Achterhoek
  • Zorg van hoge kwaliteit voor jong en oud
  • Een sterk team van echte deskundigen
  • Samenwerkingen met andere medici

Logopedie in de  Achterhoek bij de specialist

Bij Samen Zorgt vindt u echte Logopedie specialisten in de Achterhoek. Iedere klacht is uniek, daarom behandelen we iedereen op een persoonlijke manier. We kijken samen met u of met uw kind naar wat er nodig is om de problemen op het gebied van spraak, stem, taal, mondgedrag, slikken of ademen te verminderen. Bij Samen Zorgt nemen we de tijd om u te leren kennen en te inventariseren wat uw klachten zijn en wat uw hulpvraag is. Onze specialisten zullen vervolgens op basis van verder onderzoek een diagnose en behandelplan opstellen, zodat voor u en ons duidelijk is waar u staat en wat uw doel is. Dit plan evalueren we regelmatig, zodat we altijd precies de hulp bieden die nodig is om u of uw kind zo goed mogelijk te helpen. Om de behandeling nog effectiever te maken, betrekken we graag ouders/mantelzorgers bij het behandelproces en neemt de logopedist indien nodig contact op met betrokken partijen.

Kortom: zoekt u een logopedie specialist in de Achterhoek, dan zit u bij ons helemaal goed! Wilt u meer informatie over onze praktijk en wat logopedie voor u of uw kind kan betekenen, neem dan gerust contact met ons op.

Maak een afspraak

samenzorgt.nl