Logopedie in Gendringen nodig? Bij Samen Zorgt in het dichtstbijzijnde Ulft bent u op de juiste plek voor een logopediebehandeling op maat. U bent bij ons aan het goede adres als u, of uw kind, problemen heeft op het gebied van stem, spraak, taal, mondgedrag, eten, drinken en ademen. Onze specialisten onderzoeken en behandelen dus zowel volwassenen als kinderen met klachten die de communicatie belemmeren. Met u en uw naasten bespreken onze logopedisten wat de problemen en klachten zijn. Vervolgens stellen onze logopedisten een persoonlijk en uniek behandelplan op waarmee we aan de slag kunnen op weg naar verbetering. Dit persoonlijke plan evalueren we met enige regelmaat en, indien nodig, wordt dit aangepast conform de nieuwe wensen. Daarnaast vinden wij het essentieel om ouders en mantelzorgers bij de logopedie te betrekken. Waar nodig, zal de betreffende logopedist contact opnemen met andere betrokkenen rondom u of uw kind, zoals de huisarts, thuiszorg, school. Onze specialisten, gevestigd op het DRU industriepark in Ulft, hebben de kennis en expertise en zijn uw partner voor logopedie in Gendringen.

Logopedie in Gendringen bij Samen Zorgt

Communiceren doen we overal: thuis, op school, op het werk en bij de sportvereniging. Daarom is het van groot belangrijk om duidelijk te praten. Als u of uw kinder hier problemen mee heeft, is logopedie aan te raden. Maar ook eten en drinken zijn complexe processen waar tal van spieren en zenuwen bij betrokken zijn; hier kunnen ook problemen ontstaan en ook in dat geval kan logopedie u of uw kinder verder helpen. De logopedisten van Samen Zorgt zijn er dus voor eenieder die spraak-, taal- en gehoorproblemen heeft en/of moeite met kauwen en slikken ervaart. Uw vaste logopedist in Ulft ondersteunt u op maat, zodat u zo prettig en makkelijk mogelijk kunt communiceren en beter kunt eten en drinken. Het kan zijn dat deze problemen op het gebied van spraak, taal, kauwen of slikken door een aandoening komen. Denkt u hierbij aan de Ziekte van Parkinson of een beroerte. Onze logopedisten hebben gezamenlijk meer dan twintig jaar ervaring in de behandeling van klachten bij deze specifieke aandoeningen. We zijn aangesloten bij het Register Preverbale logopedie en ParkinsonNet, het kwaliteitsregister paramedici en lid van kwaliteitskring. Logopedie wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Bij volwassenen gaat het van het eigen risico af.

Uw voordelen bij Samen Zorgt

Samen Zorgt is een multidisciplinaire praktijk voor revalidatie in Ulft (nabij Gendringen). Wij richten ons op kinderen, volwassenen en ouderen met complexe hulpvragen. Dit zijn uw voordelen:

  • Een vast team van experts
  • Een behandeling op maat
  • De juiste zorg, hulp en aandacht
  • Samenwerking met andere (para)medici
  • Wij komen ook aan huis

Logopedie in Gendringen bij de specialist

U bent dus op zoek naar een logopedist in de omgeving van Gendringen? Dan bent u bij Samen Zorgt in het om de hoek gelegen Ulft aan het enige juiste adres. Wij zijn gevestigd in de DRU op het industriepark en hebben meerdere specialisten op het gebied van logopedie voor u klaarstaan. Onze mensen geven advies en behandeling zodat u of uw kind beter kunnen communiceren en/of geen hinder meer ondervinden bij het eten en drinken. Wilt u meer weten naar wat wij voor u of uw kind kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of plan direct een afspraak in.

Maak een afspraak

samenzorgt.nl