Logopedie Ulft aan het zoeken? Bij Samen Zorgt bent u op de juiste plek voor een logopediebehandeling op maat. U kunt bij ons terecht wanneer u of uw kind problemen heeft op het gebied van stem, spraak, taal, mondgedrag, eten en drinken en adem. We bieden zorg voor mensen van alle leeftijden. Bij kinderen kunnen we bijvoorbeeld hulp bieden wanneer er problemen zijn bij het eten en drinken maar ook bij het verbeteren van de spraaktaalontwikkeling. Bij volwassenen kunnen we onder andere helpen bij het verbeteren van de communicatie (stem, spraak, taal) en het slikken. Met u en uw naasten bespreekt onze logopedist wat uw klachten zijn. Vervolgens stelt de logopedist een behandelplan. Dit plan evalueren we regelmatig en indien nodig wordt dit aangepast. We vinden het belangrijk om ouders en mantelzorgers bij de therapie te betrekken. Waar nodig, zal de logopedist contact opnemen met andere betrokkenen rondom u of uw kind zoals de huisarts, thuiszorg, school. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en zijn uw partner voor logopedie in Ulft.

Logopedie in Ulft bij Samen Zorgt

Samen Zorgt is er voor iedereen die spraak-, taal- en gehoorproblemen heeft of moeite met kauwen en slikken heeft. Onze logopedist ondersteunt u op maat, zodat u zo prettig en makkelijk mogelijk kunt communiceren en goed kunt eten en drinken. Zo nodig schakelt hij of zij hulp in van andere behandelaren, zoals een diëtist of ergotherapeut. In sommige gevallen komen problemen op het gebied van spraak, taal, kauwen of slikken door een aandoening. Denk hierbij aan de Ziekte van Parkinson of een beroerte. Onze logopedisten zijn specialisten in de behandeling van klachten bij deze specifieke aandoeningen. We zijn aangesloten bij het Register Preverbale logopedie en ParkinsonNet, het kwaliteitsregister paramedici en lid van kwaliteitskring. Logopedie wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Bij volwassenen gaat het van het eigen risico af. Wij hopen u te mogen verwelkomen in onze praktijk bij de DRU in Ulft om samen met u te werken aan uw diagnose. Met ons behandelplan werken wij aan uw hulpvraag.

Uw voordelen bij Samen Zorgt

Samen Zorgt is een multidisciplinaire praktijk voor revalidatie in Ulft. Wij richten ons op kinderen, volwassenen en ouderen met complexe hulpvragen. Dit zijn uw voordelen:

  • Een vast team van deskundigen
  • Een behandeling op maat
  • De juiste zorg, hulp en aandacht
  • Samenwerking met andere (para)medici
  • Wij komen ook aan huis

Logopedie in Ulft bij de specialist

U bent dus op zoek naar een logopedist in Ulft? In dat geval bent u bij Samen Zorgt aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd in de DRU in Ulft en hebben diverse specialisten op het gebied van logopedie in dienst. Wij geven advies en behandeling zodat u of uw kind beter kunnen communiceren en/of geen hinder meer ondervinden bij het eten en drinken. Bent u benieuwd naar wat voor u of uw kind kunnen betekenen? In dat geval kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen of direct een afspraak inplannen.

Maak een afspraak

samenzorgt.nl