Oncologische fysiotherapie richt zich specifiek op de beperkingen bij kankerpatiënten. Van mensen met deze ziekte wordt een groot aanpassingsvermogen gevraagd. Kanker en de daarop aansluitende behandelingen kunnen voor veel bijwerkingen en achteruitgang zorgen. Dit geldt zowel fysiek als psychisch. De oncologie fysiotherapeut van Samen Zorgt helpt je om de kwaliteit van leven te hervinden en te verhogen. De fysiotherapeut houdt rekening met de bijwerkingen van de medische behandeling en past hier de gehele therapie op aan.

Behandeling

De oncologische therapeut is gespecialiseerd in het werken met kankerpatiënten en heeft kennis van de behandelmethodes die worden uitgevoerd door specialisten en de bijwerkingen hiervan. Op basis van deze kennis en jouw individuele situatie krijg je een persoonlijk schema waarbij wij aan jouw kracht en conditie werken. Indien wij verder in het behandeltraject komen zullen wij meer inzoomen op jouw dagelijkse activiteiten die je als doel hebt gesteld. Denk aan werken of weer specifiek sporten.

Contact

Wil je meer weten over oncologie en de mogelijke therapie? Of wil je meer informatie over wat Samen Zorgt voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten zullen zo snel mogelijk een afspraak met je inplannen voor een intakegesprek.

samenzorgt.nl